Παρέμβαση ενημέρωσης σε sites στο κέντρο της Αθήνας

Παρέμβαση με μοίρασμα κειμένων, ενημέρωση των συναδέλφων για τις εργασιακές συνθήκες αλλά και τη δυνατότητα αντίστασης απέναντι στην εργοδοτική εκμετάλλευση, πραγματοποίησαν συναδέλφισσες και συνάδελφοι από την συνέλευσή μας, σε τέσσερες διαδικτυακές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ.

Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε χτες Τρίτη, 19/05, και περνώντας από την Athens Voice, τη Lifo, το Popaganda και την ΕΦ.ΣΥΝ, εκτός των άλλων, είχε ως σκοπό να ενημερώσει τις/τους συναδέλφους/ισσες για τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί από τη «Συνέλευση εργαζομένων/ανέργων/φοιτητών στα ΜΜΕ – Κατάληψη ΕΣΗΕΑ» την Πέμπτη 21/05 έξω από τον Όμιλο 24, ιδιοκτησίας Δ. Μάρη, προέδρου της νεοσυσταθείσας «Ένωσης Εργοδοτών Διαδικτύου».

Μοίρασμα κειμένων για τον ίδιο λόγο, πραγματοποιήθηκε και σήμερα, 20/05, στο Κάραβελ, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΕΣΗΕΑ.
Η Συνέλευσή μας, εδώ και αρκετό διάστημα πραγματοποιεί παρεμβάσεις ενημέρωσης στα διαδικτυακά κάτεργα όπου χιλιάδες συναδέλφισσες και συνάδελφοι βιώνουν τη στυγνή εκμετάλλευση από τα αφεντικά, καθώς και την πλήρη αδιαφορία από τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου. Σκοπός μας δεν είναι άλλος από την αυτο-οργάνωση των εργαζομένων και την όρθωση των αντιστάσεων εκείνων στα μαγαζιά-κάτεργα, οι οποίες θα είναι ικανές να αναχαιτίσουν τη συνεχιζόμενη επίθεση της εργοδοσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *